• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİ 4. YILINDA
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİ 4. YILINDA19 Haziran 2015 Cuma

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesinin ilk iftarı, her yıl olduğu gibi projeye ortak olan Manisa Ticaret Borsası’nın sponsorluğunda 18 Temmuz Perşembe günü Kuşlubahçe Mahallesi Merkez Efendi İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Proje ile, Manisa’nın yoğun göç alan mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla birlikte iftar yapılarak devlet-vatandaş kaynaşmasının sağlanması, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının canlandırılarak farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

Vali Erdoğan Bektaş ve ilgili daire müdürlerinin katılımıyla 21 gün boyunca Manisa merkezdeki 15 mahalle ile Salihli, Turgutlu, Saruhanlı, Akhisar, Alaşehir ve Soma ilçelerinde 5 ayrı menüden oluşan yaklaşık 19 bin 350 kişiye verilecek iftar yemeklerinde vatandaşların dertleri dinlenerek çözüm de bulunmaya çalışılacak.

Projeye; Manisa Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü), Şehzadeler Kaymakamlığı, Yunusemre Kaymakamlığı, Akhisar Kaymakamlığı, Alaşehir Kaymakamlığı, Salihli Kaymakamlığı, Saruhanlı Kaymakamlığı, Soma Kaymakamlığı, Turgutlu Kaymakamlığı destek veriyor.

Projenin sponsorluğunu ise Manisa Ticaret Borsası, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Şehzadeler Ziraat Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Manisa Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Vestel Elektronik Üretim Sanayi AŞ., Sadık ÖZKASAP ve Ergun TÜREK üstleniyor.

 

18 Haziran 2015