• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİ'NİN 6. İFTARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİ'NİN 6. İFTARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ26 Haziran 2015 Cuma

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' Projesi'nin 6. İftarı, her yıl olduğu gibi projeye ortak olan Manisa Ticaret Borsası’nın sponsorluğunda 25 Haziran 2015 Perşembe akşamı Turgut Özal Mahallesi Hacı Mahir Camii bahçesinde gerçekleştirildi.

Proje ile, Manisa’nın yoğun göç alan mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla birlikte iftar yapılarak devlet-vatandaş kaynaşmasının sağlanması, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının canlandırılarak farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

Projeye; Manisa Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü), Şehzadeler Kaymakamlığı, Yunusemre Kaymakamlığı, Akhisar Kaymakamlığı, Alaşehir Kaymakamlığı, Salihli Kaymakamlığı, Saruhanlı Kaymakamlığı, Soma Kaymakamlığı, Turgutlu Kaymakamlığı destek veriyor.

Projenin sponsorluğunu ise Manisa Ticaret Borsası, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Şehzadeler Ziraat Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Manisa Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Vestel Elektronik Üretim Sanayi AŞ., Sadık ÖZKASAP ve Ergun TÜREK üstleniyor.

 

 

 

25 Haziran 2015