TOBB Manisa Fen Lisesi İnşaatında Sona Gelindi
TOBB Manisa Fen Lisesi İnşaatında Sona Gelindi07 Temmuz 2015 Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Manisa’ya kazandırılacak olan ve merhum Bülent Koşmaz’ın adının verildiği 16 Derslikli Fen Lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve küçük tip spor salonundan oluşan komplekste sona gelindi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap  ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Muradiye’de yapımı devam eden, kaba inşaatı tamamlanan TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesinde incelemelerde bulunarak, inşaatın son durumu hakkında bilgi aldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına inşaatın kontrollüğünü yapan İnşaat Mühendisi Ali Naki Dedeoğlu TOBB Manisa Bülent Koşmaz  Fen Lisesi’nin  son durumu hakkında Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’e bilgi verdi.

Ali Naki Dedeoğlu, TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesinin kaba inşaatının tamamlandığını, ince inşaat işlerinin yapımında son aşamaya gelindiğini ifade etti.