Manisa İl Genç Girişimciler İftarda Buluştu
Manisa İl Genç Girişimciler İftarda Buluştu07 Temmuz 2015 Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın da katıldığı iftar yemeğine,  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyeleri ,TOBB Manisa İl Genç  Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı ile Manisa Merkez ve İlçelerde yer alan Kurul Üyeleri katıldılar.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğin pekiştiği, dayanışmanın en üst noktada yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, “Kurul Üyelerimizle ile geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldik. Genç Girişimciler olarak her ay yaptığımız toplantılar ile girişimcilik kültürünü yaymayı hedefliyoruz. Bunun için girişimci sayısını yapacağımız etkinliklerle arttırmayı planlıyoruz. Genç Girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu doğrultuda projeler hazırlamayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmamızda bizlere en büyük katkıyı Oda ve Borsa Başkanlarımız ile Yönetim Kurulu Üyeleri vermekte.  İftar yemeğimize katılarak bizlere güç ve destek veren Manisa Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Sadık Özkasap, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Onları her zaman yanımızda görmek bizleri motive ediyor ve güç veriyor” diye konuştu.