• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Teknotarım 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı İstişare Toplantısı Düzenlendi
Teknotarım 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı İstişare Toplantısı Düzenlendi18 Ağustos 2015 Salı

05-08 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Teknotarım 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı öncesinde istişare toplantısı düzenlendi. Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek’in de katıldığı toplantıya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Manisa Mesir ve Turizm Derneği, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, diğer Oda ve Dernek temsilcileri katıldı.

Yurt dışından gelen firmaların ve ziyaretçilerin fuara katkılarından bahsedildiği toplantıda, Manisa’da fuarcılığın süreç içerisinde yarışılan diğer İllere göre daha fazla geliştiği belirtildi. Fuar organizasyonunda yapılacak yeniliklerinde konuşulduğu toplantıda, ihtisas fuarcılığının önemine değinildi. İhtisas Fuarı’nın, hedef kitleye yönelik olması dolayısıyla nitelik ve nicelik açısından daha etkili olduğu belirtildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, fuarın gelişimine katkıda bulunmak için Kurum ve Kuruluşların işbirliği içerisinde olması gerektiğini belirtti. Vali Bektaş, Manisa’nın fuarcılık sektöründe daha yüksek seviyelere ulaşabilecek potansiyeli olduğunu dile getirdi ve bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Teknotarım 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulunan Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek,  Manisa’nın tarım merkezi olması dolayısıyla kent için fuarın önemine dikkat çekti.