• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI ?BELGE YENİLEME DENETİMİNİ? BAŞARI İLE GEÇTİ
MANİSA TİCARET BORSASI ?BELGE YENİLEME DENETİMİNİ?  BAŞARI İLE GEÇTİ13 Kasım 2015 Cuma

Kurumsal kapasitenin, tanınırlığının arttırılması ve geliştirilmesinin yanında, Üyelerinin faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla Üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam eden Manisa Ticaret Borsası, 2013 yılından bu yana sahip olduğu TSE Kalite Yönetimi Sistemi için Belge Yenileme Denetimini başarı ile geçti.

TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Mine SERTOĞLU ve Tetkik Görevlisi Hasan SÖZKESEN tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkikinde, tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelenmesi sonucunda Manisa Ticaret Borsası’nın Kalite Belgesi 3 yıl daha uzatıldı.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Mine SERTOĞLU denetimin ardından; Denetimin olumlu geçtiğini her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. Ayrıca hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere, Borsa Yönetimine ve Personeline teşekkür etti.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP, Üye odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerini, amaçlarının kaliteli hizmeti Üyelerine sunmak ve Üye memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu ifade etti. ÖZKASAP,  “ISO 9001-2008 Kalite Belgemizi 3 yıllığına yeniledik, Akredite Borsa Belge’sine de sahip olan Borsamız Uluslararası kalitede Üyelerimize hizmet vermektedir” dedi.