• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BORSAMIZ'DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMI
BORSAMIZ'DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMI17 Kasım 2015 Salı

Manisa Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtıldı. Borsa Hizmet Binasında yapılan törenle Bin (1000) Adet bot ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Okul Müdürleri'ne teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kışlık bot dağıtım törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ile Saruhanlı, Yunusemre ve Şehzadeler İlçelerinin kırsal Mahallelerindeki Okul Müdürleri katıldı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, gerçekleştirilen Programda yaptığı açılış konuşmasında; Bu yıl Manisa Ticaret Borsası olarak 6’ncı kez Okullardaki ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yardım yapıldığını belirtem Özkasap, "Borsamız bilindiği gibi her konuda insanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili destek ve yatırım çalışmalarına her zaman önem vermektedir” dedi.

Eğitim desteği programının da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden birisi olduğunu kaydeden Özkasap, şunları söyledi: “Bu kapsamda her sezon olduğu gibi, içinde bulunduğumuz 2015-2016 eğitim öğretim sezonunda da İlköğretim Okullarımızdaki ihtiyaç sahibi olabilecek Öğrencilerimize bin çift ayakkabı yaptırarak her bakımdan daha iyi seviyeye ulaşmasını temenni ettiğimiz Ülkemizin geleceği için, sağlıkla ilerlemeleri gereken eğitim yolunda yavrularımızın atacakları adımlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik."

Önceki yıllardan farklı olarak, bu desteğin Manisa’nın her bölümüne peyder pey ulaşmış olmasını sağlamak amacıyla bu yıl organizasyonu Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerindeki Okullara yönelik düzenlediklerini anlatan Özkasap, şöyle konuştu: "Bugünün küçükleri olan Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan meslek sahibi kişiler olmalarını temenni ediyoruz. 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunun kalan bölümünde sürdürecek her çalışmanın Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Manisa’nın 1 milyon 367 bin nüfusuna göre 250 bin öğrenci sayısının az olduğunu kaydeden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette çocuklarımız her şeyimiz. Eğitim en önemli çalışma konumuz. Eğitimimize, çocuklarımıza kimin ne kadar katkısı, yardımı olursa ona minnet borçluyuz, şükran borçluyuz. Katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Çocuklarımız inşallah sıcacık bir kış geçirir. Ellerine, gönüllerine sağlık.”

Yapılan konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kolilere yerleştirilen botlar Okul Müdürlerine teslim edildi.

 

 

17 Kasım 2015