Manisa İli Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mahmut Karğın Borsamızı Ziyaret Etti23 Aralık 2015 Çarşamba

TOBB'nin hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de Üniversite-İş Dünyası İşbirliğini geliştirmek amacıyla başlattığı 81 İle Akademik Danışman Projesi kapsamında, Manisa İli ve İlçelerindeki Oda ve Borsaların Akademik Danışmanlığı görevini üstlenen Celal Bayar Üniversitesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Mahmut Karğın, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.

Manisa’da Proje Geliştirme ve Hayata Geçirme Sayısının Yükseltilmesi, Yerel Strateji Geliştirme, Bilgi Üretme, Paylaşma ve Mesleki Eğitimler,Girişimcilik, Kosgeb ve İşkur İşbirlikleri, Markalaşma ve İhracat, Kümelenme Analizleri, İstihdam Projeleri, Sektörel Sorunlarının ve Çözümlerinin Belirlenmesi gibi konularda fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette ayrıca Manisa Ticaret Borsası çalışmaları hakkında Doç. Dr. Mahmut Karğın’a bilgiler verildi.