• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FEVZİ BİLGİÇ?E ZİYARET
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ  FEVZİ BİLGİÇ?E ZİYARET11 Nisan 2016 Pazartesi

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi BİLGİÇ’i Makamında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP, Meclis Başkanı Ergun TÜREK, Meclis Başkan Yardımcısı Taner ÖZALP, Meclis Üyeleri Hüseyin ŞENAY, Alpaslan GÜL, Mehmet ERSAYGI ve Mehmet Reşat KORGUZ’un katıldığı ziyaretteki konuşmasında Başkan Sadık ÖZKASAP şunları belirtti:

 “Öncelikle, Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, Milletimizin huzur ve güvenliğini adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Her alanda zengin değerlere sahip olan Manisa’mız da, yine Ülkemizin dört bir tarafından Vatandaşlarımız tarafından yaşanılır bir şehir olarak rağbet görüyor. Manisa’mız tarımda sahip olduğu önemli değerler kadar sanayisiyle, tarihiyle ve kültürüyle de zengin bir kent. Bu çok yönlülük aynı zamanda pek konu ve hizmet alanında dayanışmayı ve işbirliğini de gerektiriyor.

Bizler de; Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda her zaman İl Emniyet Müdürlüğü’müzün yanında olmaya gayret ediyoruz. Şahsınıza ve Müdürlüğünüz Mensuplarına başarılar diliyor, Manisa’daki görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

 İl Emniyet Müdürü Fevzi BİLGİÇ ise tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek güncel çalışmalar, vatandaş öncelikli projeler ve hedefler hakkında Manisa Ticaret Borsası Heyetine bilgiler verdi. Manisa’nın çalışkanlığı, gelişmişliği ve çok yönlü birikiminin hemen göze çarptığını ifade eden BİLGİÇ, ayrıca en iyi hizmet için toplumsal ihtiyaçlar doğrultusundaki her fikir, görüş ve öneriye 24 saat esasıyla açık olduklarını belirtti.