• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN BORSAYA İADE-İ ZİYARET
MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN BORSAYA İADE-İ ZİYARET14 Temmuz 2016 Perşembe

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu. İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Bilgin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Başkan Yardımcıları Taner Özalp ve Ali Yılmaz ile Meclis Üyesi Alpaslan Gül karşıladılar.

Bilgiç ziyarette yaptığı konuşmada; " Manisa, Vatandaşımızın geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirebildiği hareketli ve huzurlu bir şehir. Ekonomisiyle birlikte her anlamda gelişmiş olan Şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da bizim görevimiz.

İlimizde Manisa Ticaret Borsası da Kurum kimliğiyle, Manisa’nın gelişmesine katkı sağlayan önemli kuruluşlarımızdan biridir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak Sizlerle diyalog içinde olmaya, Manisa için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya azami önem veriyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle ben de,  özverili çalışma ve proje çalışmalarınızda Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Manisa’daki ekonomik faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları belirtti:

"Sayın Müdürüm ziyaretiniz ve Manisa adına sürdürdüğünüz tüm çalışmalar için bizler de şahsınıza teşekkür ediyoruz. Manisa’da gerçekleşen tüm faaliyetlerin güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi de Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bizler de Manisa İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatımızın halkla bütünleşen hizmet anlayışını ön plana çıkaran ve kurumlar arası dayanışmayı gerekli kılan sosyal projelerinde vatandaşa hizmetin bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz. "