• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER'den TİCARET BORSASI'na İADE-İ ZİYARET
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER'den TİCARET BORSASI'na  İADE-İ ZİYARET27 Temmuz 2016 Çarşamba

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Reşat Korguz’un da ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve geleceğine yönelik projeksiyonu görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren Kendisine, Valilik Teşkilatı’na ve Tüm Yerel Kurumlara göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkürlerini ileten Vali Güvençer, Manisa’ya dair kalkınma tespitlerini ve sürdürülen çalışmalar hakkındaki değerlendirmelerini Borsa Yönetimi ile paylaştı. 

Ziyaretleri dolayısıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e teşekkür eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi vererek, Ülkemizde son günlerde yaşanan üzücü gelişmelere karşı duruşlarını bir kere daha Vali Güvençer ile şu şekilde paylaştı:

“Son gelişmeler hepimize göstermiştir ki, çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi Millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Halkımız da bu konuda ne kadar hassas olduğunu 15 Temmuz günü ve sonrasında göstermiştir. Ayrıca huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın olamayacağını düşünüyoruz. Bu nedenle; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çatısı altında yapmış olduğumuz ortak açıklamada da olduğu gibi, Ülkemizin üstesinden geleceğine hiç şüphemizin olmadığı zor günlerde, İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanıdır diyoruz.”