15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASI
15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASI05 Ağustos 2016 Cuma

Sayın Üyemiz;

Başbakanlık tarafından 25 Temmuz 2016 tarih ve 29781 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/18 sayılı Genelge İle “ 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” başlatılmıştır. Kampanyaya ilişkin Başbakanlık Genelgesi ve hesap numaralarının ekte olduğunu belirtir,

Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermiştir.

Milletimizin, silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini bir nebze hafifletmek için, yoğun yardım taleplerini karşılamak amacıyla, Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmış ve genelge ekinde belirtilen banka hesapları açılmıştır.

Konu ile ilgili yardımda bulunmak isteyen Üyelerimizin aşağıda belirtilen hesap numaralarına yardımlarını yapabileceklerini belirtir, yardımda bulunan üyelerimizin Borsamız tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bildirilerek Birliğin web sitesinde ilan edilebilmesi için Borsamıza bilgi vermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla.

Manisa Ticaret Borsası