• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
HAKİMİYET MİLLETİNDİR !
HAKİMİYET MİLLETİNDİR !08 Ağustos 2016 Pazartesi

07 Ağustos Pazar günü, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan “Demokrasi Nöbeti”, Cumhurbaşkanlığı’nın koordinasyonunda merkezi İstanbul Yenikapı olan ve 81 İl Meydanında eşzamanlı olarak gerçekleştirilen, Cumhuriyet tarihinin en büyüğü niteliğindeki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile zirve yaptı.

Manisa'da da Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşen, binlerce kişinin de iştirak ve tanıklık ettiği mitingde, Ülke genelinde olduğu gibi tüm Dünyaya ‘Türkiye Tek Yürek’ mesajı verildi.

Ortak ‘Zafer Demokrasinin Meydanlar Milletin’ sloganıyla ve “Hakimiyet Milletindir” vurgusuyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Manisa Mitingine ise Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in önderliğinde Manisa Protokolü ve binlerce Vatandaş katıldı. Enerji ve Tabi Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız da Genel Mitinge Manisa’dan katılarak, Manisalıların coşku ve demokrasi kararlılığına ortak oldu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın da en başından itibaren hazır bulunduğu Manisa Mitingi; Demokrasi Şehitleri için Kur'an-ı Kerim okunması,  İl Müftülüğü’nün yaptırdığı dua, Protokolün konuşmaları, Mehter Takımı Konseri ve Yenikapı'da yapılan mitingin dev ekranlardan izlenmesi ve çeşitli diğer etkinliklerle gecenin geç saatlerine kadar devam etti.