• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ18 Ekim 2016 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Üyeleri Murat Büyükşahin ve Hüseyin Şenay ile birlikte, geçtiğimiz Ağustos ayında Manisa’daki görevine başlayan İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan’ı ziyaret etti.

Manisa’daki ekonomik faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap şunları ifade etti:

“ - Son dönemdeki gelişmeler hepimize göstermiştir ki, çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla desteklemek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi Millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Halkımız da bu konuda ne kadar hassas olduğunu 15 Temmuz günü ve sonrasında göstermiştir.

Manisa İş Dünyasının temsilcileri olarak huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın olamayacağını düşünüyor, Ülkemizin yakın coğrafyamızdaki kritik süreç ile malum odakların sebep olduğu sorunların üstesinden gelmesi için şimdi daha fazla çalışma zamanıdır diyoruz. Sizler de Milli Gelir üretiminin güven ortamında sürdürülmesi için sahada bizlere büyük destek veriyorsunuz.

Bu vesileyle, Ülkemizi yıpratmaya ve büyümesini engellemeye çalışan iç ve dış mihrakların emellerine ulaşamayacağına olan inancımızla; Allah’tan yakın dönemdeki terör olaylarında verdiğimiz Şehitlerimize rahmet, Ailelerine sabır ve Milletimize başsağlığı diliyoruz. Terörün her türlüsüyle kararlılıkla mücadele eden Devletimize, Güvenlik Güçlerimize ve Milletimize de kolaylıklar diliyoruz.

Bizler de; Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda her zaman İl Jandarma Komutanlığı’mızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Şahsınıza ve Komutanlığınız Mensuplarına başarılar diliyor, Manisa’daki görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren Kendisine ve Jandarma Teşkilatına göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisalılara teşekkürlerini ileten İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, güncel çalışmalar ve vatandaş öncelikli projeler hakkında Manisa Ticaret Borsası Heyetine bilgiler verdi.