• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ NURETTİN AYTEKİN'İ ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ   ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ NURETTİN AYTEKİN'İ ZİYARET ETTİ19 Ekim 2016 Çarşamba

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bilgin, Meclis Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Hüseyin Şenay ile birlikte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başlayan Nurettin Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap şunları söyledi; İlimiz için önemli bir göreve gelmiş bulunuyorsunuz. İlimizin ve Türkiye’nin en önemli tarımsal ürünlerine ilişkin gerçekleştirilecek proje ve faaliyetlerde birlikte çalışmak arzusundayız. Daha önce Manisa İl Özel İdaresinde başarılı çalışmalarda bulunmanız, Manisa’yı iyi tanıyor olmanız ilimiz için çok büyük bir avantaj. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin; “Manisa Ticaret Borsası gibi İlimizin en önemli dinamikleri ile birlikte çalışmamız hem şehrimiz adına hem de yapılan işin doğru ve iyi yapılması adına büyük önem arz etmekte. Tecrübeleriniz, vizyonunuz ve beklentileriniz bizim için oldukça önemli. Yapılacak ortak projeler ile daha temiz, doğaya ve insana saygılı ve daha yaşanabilir bir Manisa yaratmak istiyoruz" dedi.