• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BORSAMIZDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMI
BORSAMIZDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMI24 Ekim 2016 Pazartesi

Manisa Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtıldı. Borsa Hizmet Binasında yapılan törenle Bin (1000) Çift bot ihtiyaç sahibi Öğrencilere ulaştırılmak üzere Okul Müdürleri’ne teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kışlık bot dağıtım törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Okul Müdürleri ve Gazeteciler katıldı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, gerçekleştirilen Programda yaptığı açılış konuşmasında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğü ile, Manisa Ticaret Borsasının organizasyonu ile, artık geleneksel hale gelmiş olan Okullardaki ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtımını bu senede gerçekleştirdiklerini söyledi.”

Eğitim desteği programını da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden birisi olduğunu kaydeden Özkasap, şunları söyledi: “Borsamız bilindiği üzere; İnsanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalarına her zaman büyük önem vermektedir. Eğitim Desteği Programımız da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizden bir tanesi.

Bu bakımından; programımızın Borsamız için taşıdığı manevi değere katılımlarınızla destek vermeniz ve duygularımıza ortak oluşunuz dolayısıyla sizlere teşekkürlerimizi sunuyorum.

Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin araştırma ve tespitleri ile Halkımız nezdinde faydalı olarak değerlendirilen ayakkabı dağıtımının içinde bulunduğumuz,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Sezonunda da yapılması, neticesine varılmıştır.

Bu kapsamda; Her yıl Manisa’nın farklı bölgelerindeki yavrularımızın geleceğe doğru atacakları adımlara, bir nebze olsun katkıda bulunmak için gerçekleştirdiğimiz programımızı bu yıl merkez ilçelerimizde,  ilköğretim çağındaki çocuklarımıza yönelik olarak düzenledik.Değerli Okul Müdürlerimizin,  yardım niteliğinden daha çok; motive edici bir hediye yada eğitim teşviki olarak ihtiyaç sahibi Yavrularımıza, ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Bu vesiyle; Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Sezonunun Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise gerçekleştirilen Eğitim Yardımı ile ilgili şunları söyledi: “Elbette çocuklarımız her şeyimiz. Eğitim en önemli çalışma konumuz. Eğitimimize, çocuklarımıza kimin ne kadar katkısı, yardımı olursa ona minnet borçluyuz, şükran borçluyuz. Katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Çocuklarımız inşallah sıcacık bir kış geçirir. Emeği geçen herkesin ellerine, gönüllerine sağlık.”

Yapılan konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kolilere yerleştirilen botlar Okul Müdürlerine teslim edildi.