• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
TOBB MANİSA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN BORSAMIZA ZİYARET
TOBB MANİSA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN BORSAMIZA ZİYARET04 Nisan 2017 Salı

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap “Kadın Girişimcilerimiz ile Bizler aynı geminin yolcusuyuz. Hepimiz TOBB’nin çatısı altında güzel şeylere imza atmak için bir aradayız. Kadınlarımızın, sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almaları gerekmektedir. Bu hususta destek ve öncü olabilecek Kurumların en büyüğü ve en önemlisi TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’dur. Bizlerde, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun yapacağı her türlü proje ve çalışmalar da Borsamız olarak imkanlar dahilin de destekçileri olacağız”dedi.

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy; “Manisa’ya faydalı işler yapabilmek, Kadın Girişimcilerin sayısını artırmak, aynı zamanda da istihdamı artırmak için TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun, İlimizin kadınlarının Ülkemizin kalkınmasına dahil edilmesinde önemli bir görev üstlendiğini ve Odalar ile Borsaların da Kadın ve Genç Girişimcilere vermiş oldukları desteklerden son derece memnun olduklarını belirtti.”