• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA DEFTERDARI ŞENOL GEZER, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
MANİSA DEFTERDARI ŞENOL GEZER, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU11 Mayıs 2017 Perşembe

Manisa Defterdarı Şenol Gezer, Manisa Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve Reşat Korguz’un da ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve kurumsal işbirliği gerektiren alanlar görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren kendisine göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkürlerini ileten Defterdar Şenol Gezer Manisa’ya dair tespitlerini ve sahada sürdürülen düzenleyici çalışmaları hakkındaki değerlendirmelerini Borsa Yönetimi ile paylaştı.

Ziyaretleri dolayısıyla Manisa Defterdarı Şenol Gezer’e teşekkür eden ve Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap; “Manisa Ticaret Borsası olarak Üyelerimize ve Manisa halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Borsalar serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinin yanı sıra kayıt dışı ekonominin önlenmesi gibi önemli bir görevi de üstlenmektedir. Bu konuda ilgili kamu kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Maliye teşkilatımız ile birlikte de güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Özkasap ayrıca; "6736 sayılı Yapılandırma Kanununun 2. taksit ödemelerinin Borsa üyelerine toplu mesaj yoluyla gönderildiğini ve Manisa Ticaret Borsası web sitesinde yayımlandığını belirtti."