• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BAŞSAVCI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK'TEN VEDA ZİYARETİ
BAŞSAVCI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK'TEN VEDA ZİYARETİ12 Temmuz 2017 Çarşamba
 
 
İki buçuk yıldır Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten ve Hakimler Savcılar Kurulu 1. Dairesi’nce düzenlenen Yaz Kararnamesiyle Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Başsavcı Akif Celalettin Şimşek, veda ziyaretleri kapsamında Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman ve Meclis Üyesi Alpaslan Gül'ün hazır bulunduğu Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ni ziyaret etti.
 
Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine başlamadan önce Manisa’ da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başsavcı Akif Celalettin Şimşek ziyaretteki konuşmasında; “-03 Temmuz 2017 tarihinde çıkan Hâkimler Savcılar Kurulu kararnamesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atandık. Bu nedenle şehrimizin yöneticilerine veda ziyaretlerinde bulunuyoruz. Kamuda görev yapmak böyle bir şeydir. Bir yere atanıp göreve başlıyorsunuz, bir süre görev yaptıktan sonra Devlet size başka yerde ihtiyaç duyuyor ve başka bir yere atanıyorsunuz. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bu vesile ile başta Başkan Sadık Özkasap olmak üzere her zaman destek ve yakın ilgilerini gördüğüm Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Akif Celalettin Şimşek'in zorlu bir süreçte görev yaptığını belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise konuşmasında şunları belirtti: “-Değerli Başsavcımız Manisa’ da iz bırakdı. Kendilerini her zaman Devletimiz ve Milletimiz için görevinde sergilediği dik duruş ile beraber, kurumsal işbirliklerine ve dostluğa verdiği önem ve Manisa’nın sosyal ve kültürel hayatındaki etkinliği ile de hatırlayacağız. Manisa’ya yaptığı çok önemli katkılar dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki yeni görevlerinde başarılar diliyoruz”