• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSALI HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ
MANİSALI HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ18 Temmuz 2017 Salı

Şehzadeler Belediyesi’nce geçtiğimiz Ramazan ayı boyunca verilen iftarlara destek sağlayan hayırseverlere düzenlenen program ile teşekkür edildi. Programa, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek ve Hayırseverler katıldı.

Programda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hayırseverlerimize teşekkür etmek için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Allah hepinizin hayırlarını kabul etsin. Sizler hayır yaptınız,  bizler vesile olmuş olduk, halkımızla hayırseverlerimiz arasında bir gönül köprüsü kurmuş olduk. Allah sizin ekonominize bereket versin, başta Sayın Valimiz olmak üzere katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mustafa Hakan Güvençer ise, Sosyal sorumluluk konularını içeren güzel uygulamaların geleneksel hale getirilerek toplumda yaşatılması gerektiğini söyledi. Vali Güvençer, “Ümit ediyorum ki bu yardımlaşma Ramazan ayıyla sınırlı kalmaz ve diğer 11 ayda da devam eder, destek veren herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ramazan ayı boyunca verilen iftarlara destek sağlayan Hayırsever Tüzel Kişi Temsilcileri ile Gerçek Kişi Hayırseverlere Protokol Üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi.