• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA 1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANI ALBAY GÜVEN DERE, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
MANİSA 1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANI ALBAY GÜVEN DERE, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU26 Eylül 2017 Salı

Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Murat Büyükşahin’in de ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve kurumsal işbirliği gerektiren alanlar görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren kendisine ve Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’na göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkürlerini ileten Albay Güven Dere, Manisa’ya dair tespitlerini ve sahada sürdürülen düzenleyici çalışmaları hakkındaki değerlendirmelerini Borsa Yönetimi ile paylaştı. 

Ziyaretleri dolayısıyla Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’ye teşekkür eden ve Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise, Manisa’nın birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, girişimci ve üretken bir ruha sahip olan Manisa İnsanının, Ekonomik ve Sosyal Hayata katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Özkasap görüşmede ayrıca şunları ifade etti: “Manisa İş Dünyasının Temsilcileri olarak huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın istenilen ölçüde ve hızda olamayacağını düşünüyoruz. Ülkemizin de güvenlik, birlik ve ekonomi temelinde; Gücümüzü ve kalkınmamızı ilgilendiren iç ve dış kaynaklı tüm sorun ve zorlukların üstesinden geleceğine inanıyoruz.  Manisa’mız da üzerine düşeni yaparak, tüm zorluklara rağmen üretmeye devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Tugay Komutanlığı’mız da sağladıkları güven ortamıyla, Milli Gelir üretiminin aralıksız sürdürülmesi için bizlere büyük destek ve cesaret veriyor. Bizler de Komutanımıza ve Komutanlık Mensuplarına görevlerinde başarılar diliyoruz.”