• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI EĞİTİM DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR
MANİSA TİCARET BORSASI EĞİTİM DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR28 Eylül 2017 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası, Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri Kapsamında, Geleneksel Hale Getirdiği  “Ayni Eğitim Desteği Çalışması”nı 2017/2018 Eğitim Öğretim Sezonu’nda da Tekrarladı. Borsa Hizmet Binasında yapılan Törenle 2500 adet kışlık mont İlkokul ve Ortaokul çağındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Okul Müdürleri’ne teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası  Hizmet Binasında gerçekleştirilen mont dağıtım törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı İlçelerinden 90 İlkokul ve Ortaokulun Müdürleri ile Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri katıldı.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Törenin açılış konuşmasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen programın taşıdığı manevi değeri, katılımlarıyla daha da güçlendirdiklerini ve duygularına ortak olduklarını belirterek Törene katılan Protokole ve Okul Müdürlerine teşekkür etti.  

Ülkemizin geleceği için, Ülkemizin değerlerine değer katmak için kat edecekleri eğitim sürecinde, ilk ve ortaokul çağındaki ihtiyaç sahibi olabilecek öğrencilere 2017-2018 Eğitim-Öğretim sezonunda da bir nebze olsun katkıda bulunmayı arzu ettiklerini belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, konuşmasında ayrıca şunları ifade etti:

-“Borsamız bilindiği üzere; İnsanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalarına her zaman büyük önem vermektedir. Ayni Eğitim Desteği Programımız da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizden bir tanesi. Bu kapsamda; Her yıl Manisa’nın farklı bölgelerindeki Yavrularımıza katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Öncekilerden farklı olarak bu sezon başında Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin araştırma ve tespitleri ile, yine Halkımız nezdinde faydalı olarak değerlendirmesi üzerine, Manisa’nın Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı İlçelerindeki Yavrularımıza ulaştırılmak üzere 2500 adet kışlık polar mont yaptırılması neticesine varılmıştır.

Her yıl olduğu gibi; Değerli Okul Müdürlerimizin, yaptırmış olduğumuz montları bizden teslim aldıktan sonra, yardım niteliğinden daha çok; bir eğitim teşviki ya da motive edici bir hediye olarak ihtiyaç sahibi Yavrularımıza, ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Bu vesiyle; Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan Tüm Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, Onların iyiliğini ve geleceğini gözeten Milli Eğitim Camiamıza ve İlgili Tüm Kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Sezonunun Manisamız, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise gerçekleştirilen Eğitim Yardımı ile ilgili şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan Öğrencilerimiz, her şeyimiz. Eğitim en önemli çalışma konularımızdan bir tanesi. Çocuklarımızın eğitimine, çocuklarımızın eğitim imkanlarına hem ayni hem de bilgi olarak kimin ne kadar katkısı olursa, Ülkemizin geleceği de o ölçüde güçlü şekillenir. Dolayısıyla bu hassasiyetlerinden dolayı Manisa Ticaret Borsamızı kutluyorum. Emeği geçen herkesin ellerine, gönüllerine sağlık. Manisa Ticaret Borsası Başkanımızın da konuşmasında belirtti gibi yapılan bu çalışma anlam itibariyle destekten daha çok Çocuklarımıza birer hediyedir. ”

Yapılan konuşmaların ardından Öğrencilere verilmek üzere hazırlanan mont kolileri Okul Müdürlerine teslim edildi.