• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TEKNOTARIM'17 KATILIMCILARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ!
MANİSA TEKNOTARIM'17 KATILIMCILARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ!06 Kasım 2017 Pazartesi

TEKNOTARIM'17 / 11. Manisa Uluslararası Tarım Ve Hayvancılık Fuarı, 120 firmanın katılımı ile 2-5 Kasım tarihleri arasında konuklarını ağırladı. Türkiye’nin dört bir tarafından katılımcıların ziyaret ettiği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektörlerinde ufuk açıcı teknolojik gelişmelerin görüldüğü fuar, konukların beğenisini kazandı.

Fuarın kapanış gününde Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Selçuk Özdağ ile Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İsmail Kaya, Manisa Ticaret Borsası Yön. Krl. Bşk. Sadık Özkasap, Manisa TSO Başkanı Adnan Erbil, Manisa Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ile Daire Müdürlerinin yer aldığı heyet katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Sertifikaların verilmesi sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, katılımcıların ve ziyaretçilerin fuardan memnun kaldıklarını söyledi. Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise fuarın Tarım kenti Manisa için önemine vurgu yaptı.

Üyelerinin faaliyetleri kapsamında Manisa ve Ülke Ekonomisi’ne kazandırdığı tarıma dayalı marka ürünlerin İç ve Dış Piyasada daha geniş bir çevrede tanınması, ticari değerlerinin desteklenmesi ve pazarlama sahalarının genişlemesine katkı sağlanması fikriyle oluşturulan Manisa Ticaret Borsası Standı fuar süresince yoğun ilgi gördü.