• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AHMET ÇİÇEKLİ'den MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'ne İADE-İ ZİYARET
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AHMET ÇİÇEKLİ'den  MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'ne İADE-İ ZİYARET01 Aralık 2017 Cuma

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu. Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’yi Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Alpaslan Gül ve M.Reşat Korguz karşıladılar.

Milletin hizmetinde, hak ve hukukun kesişmesi için mücadele ettiklerini ifade eden Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Borsa Yönetimine teşekkür ederek, Manisa’da kendisini gösteren kurumlar arası uyum ortamı içerisinde, adaletin doğru ve sağlıklı bir şekilde dağıtılması esaslarıyla, görev süresince Manisa’ya sunulan hizmetlerin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

 

 

Ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirten Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise, görüşmedeki konuşmalarında ayrıca şunları belirtti:

“ - Daha öncede çeşitli vesilelerle belirttiğimiz gibi; Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde artık hiçbir faaliyet, hukuk sisteminin dışında sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Değerli Hukuk Adamlarımızın önderliğindeki hukuk sistemimizin işlerliği bizlerin, ekonomik ve toplumsal hayatlarımızı huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürmemizi sağlıyor. Manisa Ticaret Borsası olarak Şahsınıza ve tüm Adliye Mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyor, üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı sağlamaya mutlaka gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz.”