• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ10 Ocak 2018 Çarşamba

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutladı. ÖZKASAP yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi de Basın Mensuplarının varlığı ve çalışmalarıdır. Konuya Manisa ölçeğinde baktığımızda da; her bir Yerel Gazetemizin yayın hayatına başladığı ilk günlerinden itibaren, Manisa’mızın habercilik vizyonuna yeni birer güç katılmış, Manisa Kamuoyunu ilgilendiren tüm haberlerin doğru, zamanında ve objektif basın kriterlerine uygun olarak bizlere ulaştırılması için ekip olarak yoğun bir çaba harcandığı da her zaman gözlemlenmiştir.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim süreçlerinin belirleyici olduğu günümüzde Gazetecilik; topluma bilgi akışı sağlama ve toplumun da gelişmeleri değerlendirerek, katılımcılığı gerektiren konulara dahil olmasını sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri başında olan Gazetecilerimiz zaman mefhumu gözetmeksizin, yeri geldiğinde önemli fedakârlıklarla çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle,

Şehrimizin sosyal, ekonomik ve demokratik gelişimine katkı sağlayan, Yerel ve Ulusal alanda faaliyet gösteren Tüm Basın Mensuplarımızın ve Kuruluşlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, üstlenmiş oldukları bu önemli misyonda başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Sadık ÖZKASAP

Manisa Ticaret Borsası

Yönetim Kurulu Başkanı