• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
ŞEHZADELER KAYMAKAMI İSMAİL ÇORUMLUOĞLU MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU
ŞEHZADELER KAYMAKAMI İSMAİL ÇORUMLUOĞLU MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU06 Eylül 2018 Perşembe

2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Zonguldak-Ereğli Kaymakamlığına atanan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Manisa Ticaret Borsası’na veda ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Meclis Katip Üyesi Abdullah Ercan ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’un hazır bulunduğu ziyarette, Şehzadeler İlçesi ve dolayısıyla Manisa’nın gelişimini sürdürmesi ve Manisalılar adına gerçekleştirilen ortak projeler ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edildi ve sürekli başarı temennileri tazelendi.

Şehzadeler İlçesi ve Manisa genelinde tarım, tarıma dayalı sanayi ve ticarette kat edilen mesafenin de görüşüldüğü ziyarette Kaymakam Çorumluoğlu vedasına ilişkin olarak şunları ifade etti:

-“Şehzadeler İlçemizdeki son haftamda Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ile de bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çünkü Borsamız hem Yöneticileri ve yönetim anlayışıyla, hem de kurumsal kimliğiyle, Şehzadelerde gerçekleştirmek istediğimiz çalışmaların her zaman bir parçası oldu. Şehzadeler’de 5 yıldır görev başındaydım. İlk zamanlar görevimiz zor gibiydi. Çünkü yeni bir ilçe kurulacaktı. Ancak Borsamız gibi hizmet, fayda oluşturma ve gelişim odaklı Kurumlarımızın varlığıyla zorluklar hızlıca aşıldı. Böylece sürekli yenisini ve daha iyisini gerçekleştirmek için zaman kazanmış olduk. Bu vesile ile başta Başkan Sayın Sadık Özkasap olmak üzere her zaman destek ve yakın ilgilerini gördüğüm Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum”

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise konuşmasında şunları belirtti:

-“Her ne kadar veda ziyaretleri dolayısıyla Sayın Kaymakamımızla bir araya gelmiş olsak da; Bu ziyareti gönlümüz veda olarak kabul etmiyor. Büyük emeklerle Şehzadeler İlçemizin Kurucu Kaymakam’ı olan Sayın İsmail Çorumluoğlu,  pek çok projede her zaman yanımızda olmuştur. Kurumlar arası dayanışmaya dostça önem vermiştir. Halkla bütünleşen hizmet anlayışını çok iyi uygulamıştır. Manisa’mızın yapıcı ve birleştirici güçlerinden olmuştur.

Tüm bunlar ve daha niceleri Sayın İsmail Çorumluoğlu ile ilgili duygularımızı tam olarak ifade etmeye yetmeyecektir. Bıraktığı iz ve projelerle, gelişime odaklı vizyonuyla, vazife alanındaki örnek çalışkanlığı ve liderliğiyle, sosyal ve kültürel hayatındaki etkinliği ile Manisa kendisini hiçbir zaman unutmayacaktır. Kendisinin de Manisalı Kardeşleri olarak Bizleri unutmayacağını düşünüyoruz Şahsım, Borsamız ve Tüm Manisalılar adına tüm çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Saygı ve sevgiyle; Sayın İsmail Çorumluoğlu’na sağlık, huzur ve daha nice başarılarla dolu bir ömür diliyorum.”