TOBB İLE KOSGEB İŞBİRLİĞİNDE YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ HAYATA GEÇİRİLDİ
TOBB İLE KOSGEB İŞBİRLİĞİNDE YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ HAYATA GEÇİRİLDİ26 Eylül 2018 Çarşamba

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği; KOBİ’lerimizin yurtdışı pazarlara açılmalarını sağlayabilmeleri, bu çerçevede yurt dışı iş gezilerini yaygınlaştırarak bu gezileri daha nitelikli hale getirip ihracat kapasitelerini artırabilmeleri adına KOSGEB’le yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirdi.

Bu destekle; KOBİ’lerimiz kendi sektörü ile ilgili ürün gelişmelerini ve yeni teknik-teknolojileri takip edebilmeleri, yabancı pazarda ikili iş görüşmelerini tesis edebilmeleri, ithal/ihraç ürünler analizi ve pazar araştırmaları yapabilmeleri adına fırsat oluşturulmuş; fuar katılımları, sanayi bölgesi, fabrika, teknopark gezileri ile ticari kapasitelerini artırmaları hedeflenmiştir.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt Dışı İş Gezisi Destekleri çerçevesinde KOBİ’lerimiz; Oda-Borsaları kanalı ile sektörel ve en az 10 KOBİ’nin katılımı ile yurtdışına gerçekleştirecekleri iş gezilerinde destek almaya hak kazanacaklardır.

Uygulama 25/09/2018 tarihi itibarıyla devreye girmiş olup, detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunar, İyi Çalışmalar Dileriz.

KOBİ’LER İÇİN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ REHBERİ’NE

ODA-BORSALAR İÇİN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ REHBERİ’NE