• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
11. MANİSA İSTİHDAMDA BULUŞMA GÜNLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ (MANİG'18)
11. MANİSA İSTİHDAMDA BULUŞMA GÜNLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ (MANİG'18)07 Kasım 2018 Çarşamba

Manisa Celal Bayar Üniversitesi,  Şehzadeler Belediyesi, Yunus Emre Belediyesi, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Manisa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü sponsorluğunda 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde Manisa Fuar Alanı Merkezinde düzenlenecek olan 11. Manisa İstihdamda Buluşma Günleri Etkinliği  “MANİG’18” kapsamında Manisa Ticaret Borsası ile Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’un ev sahipliğinde gerçekleşen İmza Protokolünde Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Eşref Aslan yer aldı.

Manisa'nın işsizlik sorunu en az yaşayan illerden biri olduğunu söyleyen Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap; “Borsa olarak yıllardır işsizlik sorununu çözmek için elimizden gelen her türlü desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. 11. Manisa İstihdamda Buluşma Günleri Etkinliği  “MANİG’18” projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Etkinliğin amacına ulaşacağına inancım tamdır ” dedi.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Eşref Aslan ise; “11. Manisa İstihdamda Buluşma Günleri Etkinliği “MANİG’18” ile Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetim, Üniversite, Sanayici, İşletmeci ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İş Arayanlar ve Öğrencileri buluşturmak, istihdam ve mesleki eğitim konusunda taraflar arasında işbirliği oluşturmak ve yapılan etkinlikleri kalıcı ve kurumsal hale getirebilmek, Kurumların yerel ve ulusal düzeyde tanıtımına olanak vermek amaçlanmaktadır” dedi.