• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI DURDU KAVAK MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI DURDU KAVAK MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU29 Ağustos 2013 Perşembe
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Başkan Vekilleri Cahit Yayman, Mahmut Bilgin ve Meclis Üyelerinden oluşan Yönetim Heyetiyle Mayıs ayı sonunda Manisa’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.
 
Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak hayırlı olsun ziyaretine iadeyi ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek ve Meclis Üyesi Hüseyin Şenay ile görüşerek fikir alış verişinde bulundu.
 
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Sadık Özkasap, Manisa Ticaret Borsası yönetimi ve şahsım adına ziyaretinizden dolayı duyduğumuz memnuniyetle sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.
 
Manisa Ticaret Borsası olarak şahsınıza ve tüm adliye mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyor, üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı sağlamaya mutlaka gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz.
 
Güncel konularla ilgili sohbet ortamında devam eden ziyarette, Başsavcı Durdu Kavak Manisa’da gözlemlediği canlılık ve kurumlar arası işbirliğiyle Manisa’ya sunulan hizmetlerin içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.