• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET ÇERÇİ VE BERABERİNDEKİ HEYET MANİSA TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET ÇERÇİ VE BERABERİNDEKİ HEYET MANİSA TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ14 Şubat 2019 Perşembe

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ev sahipliğinde Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ziyaret etti.

Manisa’nın gelişimini sürdürmesi ve Manisalılar adına gerçekleştirilen ortak projeler ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edilen ziyarette sürekli başarı temennileri tazelendi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi; “Yunusemre Belediyemiz 250 bine yaklaşan nüfusu, tarım dahil pek çok sektör faaliyetini içeren sahası ve gelişmiş sanayi bölgesi ile Manisa’mızın en dinamik ilçelerinden birisi. Görevde olduğumuz 5 yılda gerçekleştirdiğimiz projeler gibi yeni projelerimizi de bir an önce hayata geçirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Yapılacak olan seçimlerde Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’ye başarılar dilerken, Başkan adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap; “Birlikte Manisa’mızı daha ileriye taşımak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Sizlerle hep beraber uyum içerisinde çalışmaya hazırız” diye konuştu.