MANİSA TİCARET BORSASI ÜYELERİ, OLİVTECH 2019 - 9. ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI VE TEKNOLOJİLERİ FUARI'NDA, İNCELEMELERDE BULUNDU07 Mart 2019 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası’nın Zeytin ve Zeytinyağı üretiminde faaliyet gösteren Üyelerinden oluşan Sektör Heyeti; Zeytin, zeytinyağı ve üretim teknolojisi markalarının buluşma noktası olan ve 06 - 09 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen, OLİVTECH 2019 - 9. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda, incelemelerde bulundu.

Manisa Ticaret Borsası’nın düzenlediği, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı’nın koordine ettiği inceleme programında, Sektör Üyeleriyle birlikte; Sektörün Manisa’daki ekonomik hacminin ve markalaşma düzeyinin yükseltilmesi için üretim, işleme ve pazarlama alanlarındaki son gelişmeler hakkında yerli – yabancı firmalar ile görüşmeler ve incelemelerde bulunuldu.