• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ'den, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARET
MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ'den,  MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARET20 Mart 2019 Çarşamba

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ziyaret etti. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Alpaslan Gül, Meclis Katip Üyesi Abdullah Ercan, Meclis Üyesi Rıza Güner, Disiplin Kurulu Üyeleri Reşat Korguz ile Kenan Unat’ın hazır bulunduğu ziyarette, Manisa adına gerçekleştirilen çalışmalar ve Kurumsal işbirlikleri ile ekonomik ve toplumsal önceliklerde görüşüldü.

Nazik ziyaretleri sebebiyle Vali Ahmet Deniz’e teşekkür eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları ile Şubat ayında gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi Şurasında açıklanan "İstihdam Seferberliği 2019 Programı" hakkında Vali Deniz’e bilgiler verdi.

Vali Deniz’in kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Başkan Özkasap, Manisa için ne gerekiyorsa Üyelerimizle birlikte Manisalıların yanında olduklarını söyledi.

Vali Ahmet Deniz de, Manisa’da istihdam sağlanması, katma değeri yüksek ürünler ile Türkiye ve yerel ekonomiye katkı sağlanması adına elbirliği içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı. Vali Deniz, “Ortak akılla destekleyerek, fikir üreterek, herkesin yapacağı bir şey mutlaka var. İyi niyetle koşturabildiğimiz kadar koşacağız. Manisalılar her şeyi yapar. Bizim insanımız yeter ki istesin, yapamayacağı bir şey yok” dedi.

Vali Deniz çalışmaları nedeniyle Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.