• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ ABDURRAHMAN SAVAŞ'TAN İFTAR PROGRAMI SPONSORLARINA PLAKET TÖRENİ
MANİSA VALİSİ ABDURRAHMAN SAVAŞ'TAN İFTAR PROGRAMI SPONSORLARINA PLAKET TÖRENİ10 Eylül 2013 Salı
Manisa Valisi Sayın Abdurrahman Savaş tarafından “İftar Programı Sponsorlarına Plaket Töreni” düzenlendi. Törene, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ziraat Odası Başkanı, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkan Danışmanı, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkan Vekili, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı, ve Vestel A.Ş’nin İnsan Kaynakları Müdürü katıldı.
'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' İftar projesinin devletin toplum ile kaynaşmasına büyük katkısı olduğunu ve bundan sonrada olacağını belirten Vali Abdurrahman Savaş, sosyal sorumluluk konularını içeren güzel uygulamaların geleneksel hale getirilerek toplumda yaşatılması gerektiğini söyledi. Vali Savaş, “İftar Vakti Kardeşlik Vakti’ projesinin ismi dahi projenin önemini ortaya koyuyor.Ümit ediyorum ki bu yardımlaşma Ramazan ayıyla sınırlı kalmaz ve diğer 11 ayda da devam eder ,destek veren herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum, dedi.
Proje kapsamında yaklaşık 17 bin kişiye iftar yemeği verilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “Vatandaşlarımız ile birlikte iftar yapma imkanı buluyoruz. Birlik, beraberliği, kardeşliğimiz daha da güçleniyor. İlimizde iki yıldan beri uygulanan bu projenin diğer şehirlere örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.
Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek’in katılamadığı davette, plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap aldı.