• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BORSAMIZDAN TUGAY KOMUTANI'NA HOŞGELDİN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN TUGAY KOMUTANI'NA HOŞGELDİN ZİYARETİ04 Ekim 2013 Cuma
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman ve Meclis Üyesi Hüseyin Şenay Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan’ı ziyaret ederek Manisa’daki çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Özkasap; “Manisa, çalışkan ve dinamik insan faktörüyle,  sektörel çeşitliliğiyle, sürekli artan gelişim bilinciyle, ülkesine tükettiğinden fazlasını vermeye çalışan bir vilayettir. Ülkesini, devletini ve devlet kurumlarını sayan ve seven  bu ilin fertleri olarak  ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan devletimizin güvenliği afetlerde ve her türlü fenalıkta milletimizin desteği olan  ordu mensuplarımızı ve her kademeden askerimizi de çok sever ve sayarız.
 
Bizler de Manisa Ticaret Borsası olarak önümüzdeki süreçte, Tugay Komutanlığımızın gerçekleştireceği faaliyetlerde,  Manisa’daki kurumlar arası dayanışmanın bir parçası olarak pek çok hizmet ve faydalı çalışmanın  bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz.
Çalışmalarınız; Manisa ve ülkemiz için hayırlı olsun.Şahsınıza ve tüm ordu mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz” dedi.
 
Manisa’nın, çalışkan ve dinamik insan faktörüyle, sektörel çeşitliliği ve gelişim bilinciyle, üretkenliğini hemen fark ettirdiğini belirten Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ise; ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi.