• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ HASAN ÇEBİ?DEN BORSAMIZA ZİYARET
MANİSA GIDA TARIM  VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ HASAN ÇEBİ?DEN BORSAMIZA ZİYARET 04 Ekim 2013 Cuma
Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet KIRLIOĞLU ve SNS Fuarcılık yetkilileri Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'ı ziyaret etti.
Çebi; Manisa’nın bir tarım kenti olduğunu hatırlatarak, “Tarım Fuarı bu kentin artık bir geleneğidir. Bu nedenle fuar üreticilerimizin buluşma noktası olmalıdır. Herkesi bu fuara sahip çıkmaya, bu markayı daha da büyütmeye davet ediyoruz.” dedi. Ziyarette konuşan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu da hayvancılık sektöründeki yenilikleri yakından takip ettiklerini, yeni makine ve ekipmanlarla fuarda tanıştıklarını belirtti. Kırlıoğlu, düzenli olarak organize edilen fuarın Manisalı üreticileri bir araya getirdiğine dikkat çekerek, “Fuar Manisamız’ın, üreticilerimizin ortak buluşma noktasıdır.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “Manisa’nın ortak değerleri söz konusu olduğunda herkesin birlikte hareket etmesi şart. Tarım ve hayvancılık fuarı da bu değerlerden birisidir.” dedi. Borsa olarak fuara katılımın yüksek olması amacıyla Saruhanlı ve çevresindeki üreticileri otobüslerle fuara getireceklerini belirten Sadık Özkasap, “Fuar hepimizin. Sahip çıkıp, bu markayı yaşatmamız gerekiyor. Hepimiz fuarda olacağız.” diye konuştu.
SNS Fuarcılık temsilcisi ise Türkiye geneli ve Manisa’da çok önemli markaların tarım fuarında yer alacağını belirterek, “Tarım alet ve gereçleri, damla sulama sistemleri, traktör ve iş makineleri ile tarım ve hayvancılıkta sektörlerinde kullanılan her şey bu fuarda olacak. Tüm üreticilerimizi fuara bekliyoruz.” dedi.
TeknoTarım'13 - Manisa 7. Tarım Hayvancılık Fuarı 07.11.2013 - 10.11.2013 tarihlerinde yapılacaktır.