• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA DİKİCİ'Yİ ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA DİKİCİ'Yİ ZİYARET ETTİ08 Ekim 2019 Salı

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alpaslan Gül ve Hüseyin Şenay, Meclis Üyeleri Reşat Korguz ve İbrahim Külahlı’dan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’yi makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Soma doğumlu, bireysel eğitim süreçlerinin büyük bölümünü Soma’da yaşamış, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi süresince de Manisa Genelinin sosyal ve ekonomik yapısını, hem potansiyeli hem de ihtiyaçları bakımından çok iyi bilen Mustafa Dikici’nin, bir Manisalı olarak Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının “Bir İlk” şeklinde nitelendirildiği ziyarette, Manisa’da Milli Eğitimin genel durumu ile Manisa Ticaret Borsası’nın Kurumsal İşbirlikleri ve Eğitim Gönüllülüğü esasıyla gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında görüşüldü.  

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Milli Eğitimin önemi ve geleceğine ilişkin görüş ve temenniler kapsamında, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’ye hitaben şunları belirtti:

“-Manisa; Tarımıyla, sanayisiyle, çeşitlenen hizmet sektörleriyle Ülkemizin en üretken İllerinden birisi. Bu üretkenlik beraberinde gelişimi ve nüfus artışını da getirmekte. Manisa büyüdükçe; dinamiklerimiz de değişmekte ve çeşitlenmekte. Ancak, her alandaki gelişim faaliyetlerimizin, sağlam eğitim ve öğretim temelleri üzerinde yapılanması gerekiyor.

Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde hiçbir konu ve faaliyet, eğitim olmadan sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Okul öncesi eğitiminden mesleki kurslara kadar Eğitim Sistemimizin işlerliği; Ekonomik ve toplumsal hayatlarımızın geleceğin koşullarına başarıyla taşınmasında ve bu yapılırken de aynı zamanda Milli Değer ve İnançlarımızın gelecek nesiller adına teminat altına alınmasında kritik önem taşıyor.

Milli Eğitim yerine getirilmesi çok zor bir görev. Ama maneviyatı en büyük olan mücadelelerden bir tanesi. Milletimiz adına bu çerçevede gerçekleştirdiğiniz görevlerinizi bundan sonra Manisa bütününde devam ettirecek olmanızdan ve Sizinle tanışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Manisa’mız ve Şahsınız için hayırlı olmasını temenni ediyor,  Şahsınız nezdinde Tüm Milli Eğitim Camiamıza ve her yaştan Öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.”

Güncel eğitim projeleri ile ilgili sohbet ortamında devam eden ziyarette, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ise, Borsa Yönetiminin kendisine gösterdiği samimi ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa’da gözlemlediği canlılık ve kurumlar arası işbirliği ortamında ve Manisalıların desteğiyle, Eğitim Camiası olarak Manisa’nın eğitim altyapısının ve etkinliğinin sürekli daha iyi hale gelmesi için en üst seviyede çalışılacağını ifade etti.