• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BORSAMIZDAN İL JANDARMA KOMUTANI'NA HOŞGELDİN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN İL JANDARMA  KOMUTANI'NA HOŞGELDİN ZİYARETİ07 Ekim 2013 Pazartesi
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkan Yardımcısı Ali YILMAZ ,Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Bülent Mercan’ı ziyaret ederek Manisa’daki çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Özkasap; “Manisa, çalışkan ve dinamik insan faktörüyle, sektörel çeşitliliğiyle, sürekli artan gelişim bilinciyle, ülkesine tükettiğinden fazlasını vermeye çalışan bir vilayettir.
Manisa, verimliliğiyle dünya’da sayılı olan tarım havzalarından birisine sahiptir. çeşitli özverilerle ülkemizin kalkınması ve refahı için sürdürülen ve çoğu kırsal alanda gerçekleşen üretim çalışmalarının pek çok kahramanı vardır.
 
Fakat görünmez kahramanlardan bir tanesi de jandarma komutanlığımızdır. Tüm bu çalışmaların güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi jandarma kuvvetlerimizin yoğun gayret ve çalışmaları sayesindedir. Ülkesini, devletini ve devlet kurumlarını sayan ve seven bu ilin fertleri olarak ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan devletimizin güvenliği afetlerde ve her türlü fenalıkta milletimizin desteği olan ordu mensuplarımızı ve her kademeden askerimizi de çok sever ve sayarız.
 
Bizler de Manisa Ticaret Borsası olarak önümüzdeki süreçte, Jandarma Alay Komutanlığımızın gerçekleştireceği faaliyetlerde, Manisa’daki kurumlar arası dayanışmanın bir parçası olarak üzerimize düşen bir görev olursa yerine getirmeye gayret edeceğiz. Çalışmalarınız; Manisa ve ülkemiz için hayırlı olsun. Şahsınıza ve tüm komutanlığınız mensuplarına sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.” dedi.
 
Manisa’nın, çalışkan ve dinamik insan faktörüyle, sektörel çeşitliliği ve gelişim bilinciyle, üretkenliğini hemen fark ettirdiğini belirten İl Jandarma Komutanı J.Albay Bülent MERCAN ise; ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi.