• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BORSAMIZDAN HAFTA SONU MESAİSİ
BORSAMIZDAN HAFTA SONU MESAİSİ28 Ekim 2013 Pazartesi
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve beraberindeki heyet  Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç'ında teşrif ettiği 5.Akhisar Zeytin Hasat Şenliğine katıldı.
Akhisar Ticaret Borsası'nın ev sahipliğini yaptığı, Manisa Ticaret Borsası, Kaymakamlık, Belediye, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası'nın yanı sıra; Ekonomi Bakanlığı, TOBB, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi ve Zeytindostu Derneği’nin destek verdiği şenliğe her yıl olduğu gibi bu yılda ilgi yoğun oldu.
Meridyen Gıda Tesislerinde düzenlenen  törenle başlayan 5. Akhisar Zeytin Hasat Şenlikleri, Keskinoğlu şirketler grubuna ait Ravika Köyünde düzenlenen öğle yemeği ile devam etti. Buradan Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’ın beraberindeki heyet  ile birlikte Büyükbelen Kasabasında 10'uncusu düzenlenen Zeytin ve Kültür Festivaline katılınıldı. Sayın Bülent Arınç’a Manisa ürünlerinin yer aldığı sepet hediye eden Borsa Başkanı Özkasap;  Manisa’yı ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ta gördüğü ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.
Program sonunda Akhisar Belediyespor-Beşiktaş futbol karşılaşmasını izlemek üzere Manisa 19 Mayıs Stadyumuna geçen heyet karşılaşmanın ilk yarısını izledikten sonra, Borsamızında sponsor olduğu İl İl Türkülerimiz programına katılmak için Manisa Kapalı Spor Salonuna geçti. Programın sonunda verdiği desteklerden dolayı Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’a plaket takdim edildi.
Buradaki Program sonunda Akhisar Zeytin Hasat şenliği için Manisa’ya gelen ulusal basın temsilcileri ile yemek yenildi. Yemekten sonra Çekirdeksiz kuru üzüm ikram edilen gazeteciler, ikram edilen Manisa’nın Kebabı ve Kuru üzümünden dolayı Manisa Ticaret Borsasına memnuniyetlerini dile getirdiler.
Yemek sonrası Beşiktaş Çarşı grubu ile karşılaşan Manisa Ticaret Borsası heyeti, gruba Manisa ürünlerini içeren hediyeler ikram ettiler.Çarşı grubu Manisanın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.