• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası?ndan Kaymakamlara Ziyaret
Manisa Ticaret Borsası?ndan Kaymakamlara Ziyaret05 Aralık 2013 Perşembe
Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin ve Meclis Üyesi Hüseyin Şenay’dan oluşan heyetle Yunus Emre İlçesi Kaymakamı Yüksel Topal ve Şehzadeler İlçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.
Kaymakamlarımızın izlenimleri, Manisa ekonomisi, projelendirilmeye açık fırsatlar ile geçmiş ve geleceğe yönelik Kurumsal işbirlikleri konularının görüşüldüğü ziyaretlerde ayrıca karşılıklı başarı temennileri ile iş birliği vurguları yapıldı. Şehzadeler Kaymakamlığına yapılan ikinci ziyaretin bir bölümüne İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’ın katılması ile de yapılan sohbet ve istişareler ayrı bir yoğunluk kazandı.
Yapılan ziyaretlerde Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na hoşgeldiniz diyerek başarılar diledikten sonra, Manisa Ticaret Borsasının son dönemdeki çalışmaları ve gerçekleşen akreditasyon süreci sonrasındaki 4 yıllık faaliyet planları hakkında bilgiler verdi. Başkan Özkasap ayrıca Manisa Ticaret Borsasının her zaman her kurum ve kuruluş ile gerektiğinde el ele çalışarak Manisa ve Manisa ekonomisi için faydalı olan çalışmaların bir parçası olma yaklaşımını büyükşehir yapılanması sonrasında da devam ettireceğini belirtti.
Her iki ziyarette de gösterilen ilgi ve samimi işbirliği ortamına verilen destek dolayısıyla memnuniyetlerini belirten Kaymakamlarımız ise ortak Bölge ve daha önceki görev yerlerindeki yakın paylaşımlar vasıtasıyla Manisa’ya yabancı olmadıklarını ve bunun Manisa’ya yeni dinamikler ve değerler kazandırmada bir avantaja dönüşmesini temenni ettiklerini belirttiler.
 
Ayrıca,
Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal; “Manisa’nın günümüze kadar önemli bir potansiyele getirilmiş olması ve Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin farkındalığıyla birlikte çalışarak Manisa’yı bulunduğu konumdan daha ileri taşıyabileceklerini”,
Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise; “Selendi'de Kaymakamlık yaptığı dönemden bu günlere göre Manisa'nın çok değişmiş olduğunu, gelişmiş tarım, sanayi ve hizmet sektörleri kapasitesiyle ve bunlara turizm gibi yenilerini de katarak hep birlikte daha büyük gelişmelerin sağlanacağına inandığını" belirtti.