• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
HES KODU UYGULAMASI HAKKINDA HAKKINDA
HES KODU UYGULAMASI HAKKINDA HAKKINDA26 Kasım 2020 Perşembe

Değerli Üyelerimiz, Kurumsal Paydaşlarımız ve Dostlarımız,

Toplum olarak hep birlikte takip ettiğimiz son günlerdeki gelişmelere göre;

Covid-19 Salgını sürecinde, Manisa ve Ülkemizdeki vaka sayıları ciddi oranlarda artmaya devam etmektedir. Salgın ile mücadelede, mümkün olan tüm tedbirlerin devreye alınmasının ve tedbirlere uyum sorumluluklarımızın azami ölçüde yerine getirilmesinin ise gelinen noktada daha da hassasiyet kazandığı anlaşılmaktadır.

 

Bu kapsamda; Covid-19 Salgını nedeniyle Manisa Ticaret Borsası’nın verdiği temel hizmetlerin kesintiye uğramaması, salgın koşullarında da tüm çalışma ve işbirliği faaliyetlerinde sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi, daha da önemlisi Toplumsal Sorumluluklarımız gereği; Sizlerin, Sevdiklerinizin ve Sizler için Çalışanlarımızın sağlıklarının korunması amacıyla, 30.11.2020 tarihi itibariyle Manisa Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda da girişte ATEŞ ÖLÇÜMÜ ve HES KODU SORGULAMA uygulamasına başlanılacaktır.

Uygulamada; Borsamıza tescil işlemi,  iş konuları veya zaruri ziyaretler için gelecek Kişilerden öncelikle HES Kodlarını bildirmeleri istenecek, E-Devlet veya ‘Hayat Eve Sığar (HES)’ sistemi üzerinden gerekli kontroller yapılacak, Girişler riskli bir durum görülmemesi halinde kabul edilecektir.

Bilgilerinize saygılarımızla sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Sağlıkla kalın!

 

 

HES KODU NASIL ALINIR?

1) Akıllı telefon veya tabletten Hayat Eve Sığar uygulaması indirilerek

2) E-devlet üzerinden;

3) HES (1 boşluk) T.C. Kimlik No (1 boşluk)  Kimlik Seri No Son 4 Hane (1 boşluk)

Paylaşım Gün Sayısı yazıp, 2023’e mesaj göndererek