• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Vergi Dairesi Başkanı Çakan?dan Manisa Ticaret Borsası?na Ziyaret
Vergi Dairesi Başkanı Çakan?dan Manisa Ticaret Borsası?na Ziyaret24 Şubat 2014 Pazartesi
Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, 24 Şubat- 02 Mart tarihleri arasında bu yıl 25'incisi düzenlenen Vergi Haftası dolayısıyla Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti. Çakan’a ziyaretinde Gelir İdaresi Grup Müdürleri Tuncay Tekin ve Ercan Yazar eşlik ettiler.

Yapılan ziyarette, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve Reşat Korguz hazır bulundu.
 
Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap haftaya ilişkin konuşmasında; “- Sayın Vergi Dairesi Başkanımız, öncelikle Şahsınızda; değerli Grup Müdürlerimiz, Birim Amirlerimiz ve Tüm Vergi Dairesi Çalışanlarımızın, Borsamız ve temsil ettiğimiz Üyelerimiz adına Vergi Haftalarını kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
 
Vergi bilindiği üzere; devletin kamu hizmetlerini karşılamak amacıyla kişi ve kurumlardan kanun yoluyla tahsil ettiği en sağlıklı kamu geliridir. Bu nedenle; vergi sistemimiz ile ilgili konuların Ülkemizdeki tüm kurum , kuruluş ve vatandaşlar ile paylaşılması, vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve toplumda vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla düzenlenen Vergi Haftası Etkinlikleri ülkemizin genel mali yapısının geleceğe daha iyi taşınması için çok önemlidir.
 
Bizler de; bunun bilincinde olan ve ödedikleri vergiler ile Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm Vergi Mükelleflerimize, bu konuda yoğun şekilde çalışan tüm Gelir İdaresi Başkanlığı Çalışanlarına, tüm Mali Müşavir ve Muhasebecilerimize teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

"BU HAFTAYI FIRSAT BİLİYORUZ"

Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ise konuşmasında, bu haftanın amacının daha iyi aktarılmasına yönelik verilen desteklerden ötürü Manisa Ticaret Borsasına ve Yönetimine teşekkür ederek, “- Vergi bir ödev olmanın yanı sıra, vatandaşlığa esas konularda hak sahibi olma kaynağı. Vergilendirme, kamu geliri sağlarken aynı zamanda bir ülkeye aidiyet duygusuyla bağlı kişilerin o ülkede söz söyleme hakkına sahip olmalarını muhafaza altına alan bir sistem. Biz de Kurum olarak bu haftayı Vatandaşlarımızı vergi bilinciyle donatmak için bir fırsat biliyoruz. Ülkemize kazandırdıkları için vatandaşlarımıza; düzenlediğimiz etkinliklerle sosyal ve kültürel anlamda karşılık vermek istiyoruz. Borsamızın da vermek istediğimiz mesajda bize büyük destekleri oluyor ve ilk Meslek Örgütü ziyaretlerimize de Borsamızda başlamış bulunuyoruz.  Bu vesileyle de Ticaret Borsası Yöneticilerine ve Üye İşletmelerimize Ülkemize kazandırdıkları için Kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyarette ayrıca; Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan günün hatırası olarak Başkan Sadık Özkasap’a "Kendisi Küçük, Anısı Büyük" sloganıyla Nostalji Radyosu hediye etti.

 

 24.02.2014   Pazartesi