• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Taziye Ziyareti'nde bulundu
M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Taziye Ziyareti'nde bulundu04 Eylül 2021 Cumartesi

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP’a, Vefat eden Babası Merhum Kamil ÖZKASAP için taziye ziyaretinde bulundu.
 
Yapılan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve edilen Duaların ardından, Başkan Hisarcıklıoğlu Manisa Ticaret Borsası Camiası’na ve Manisa İş Dünyası’na da ayrıca başsağlığı diledi.
 
Ziyaretin yaşattığı manevi duygular için Başkan Hisarcıklıoğlu ve Tüm Katılımcılara teşekkür eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap da; M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB çatısı altında bir yandan ekonomimiz için güç üretirken, bir yandan da eğitimden sağlığa, doğal afetler ve acil durumlardan, ulusal ve manevi hassasiyetlerimize kadar pek çok konu ve koşulda insanımıza destek ve imkan sağlamak için çalışmayı görev bilmiş Tüm İş Dünyası Temsilcilerine, Ülkemiz ve Milletimiz adına verdikleri mücadelede sağlık ve huzur dilediğini iletti.
 
Taziyede; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetimini Temsilen Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren de bulundular.
 
Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ahlat ve Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy da ziyaretin  maneviyatında Sadık Özkasap’ı yalnız bırakmadılar.
 
Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve edilen Duaların ardından, Merhum Kamil Özkasap’ın Eşi ve Sadık Özkasap’ın Anneleri Reyhan Özkasap da göstermiş oldukları manevi ilgi ve duaları için Başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini iletti.