• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz KURT, Manisa Ticaret Borsası Yönetimini Ziyaret Etti
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz KURT, Manisa Ticaret Borsası Yönetimini Ziyaret Etti06 Eylül 2021 Pazartesi

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz KURT, Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygı ve  Taner Özalp’in de ev sahipliği yaptığı ziyarette; Ücret destekleri, prim borçlarının tecil ve taksitlendirilmesi, kayıtlı ekonomi, istihdam teşvikleri ve yabancı çalışma izni konuları görüşüldü, üretim ve çalışma hayatı süreçleri istişare edildi.

Ziyarete ilişkin açıklamasında Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP; Ziyaret ile bilgilerini tazelediklerini, Borsa Üyesi İş Dünyası Temsilcilerine de aktarmak üzere yenilerini eklediklerini, sahanın tespit ve önerilerini ise İl Müdürü Yavuz KURT’un yapıcı ve çözüm odaklı ilgilerine sunduklarını belirtti.
 
Başkan Sadık ÖZKASAP; Sosyal Güvenlik Sisteminde; Tüm Paydaşların ihtiyaç ve beklentilerine yaklaşımda eşitlikçi, adil ve verimli bir hizmet anlayışının Manisa’ya kazandırılmasında, yapısal dönüşüm gerektiren konularda ise yenilikçi bir vizyonla sahanın taleplerinin dikkate alınmasında sarf ettikleri yoğun emek dolayısıyla Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz KURT’a ayrıca teşekkür etti.
 
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz KURT da Başkan Sadık ÖZKASAP nezdinde kurumsal işbirliği, yapıcı gözlem ve önerileri dolayısıyla Manisa Ticaret Borsası Yönetimine teşekkürlerini ifade etti.