• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERHAN ALKAYA?YA HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERHAN ALKAYA?YA HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ05 Mart 2014 Çarşamba
Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Manisa İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya’yı makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Reşat Korguz, Hüseyin Şenay ve İsmail Kandemir’in katıldığı ziyaretteki konuşmasında Başkan Sadık Özkasap:
“-Sayın Müdürümüz, her şeyden önce Manisa’mıza hoş geldiniz. Her alanda zengin değerlere sahip olan Manisa; tarımda sahip olduğu önemli değerler kadar sanayisiyle, tarihiyle ve kültürüyle de zengin bir kent. Her zaman stratejik bir konuma sahip olan Şehzadeler şehri Manisa; günümüze kültürel zenginlik taşırken aynı zamanda Ülkemiz ekonomisi adına da önemli bir üretim merkezi olma konumuna ulaşmıştır.
 
Manisa, bereketli toprakları ve çalışkan insanlarıyla Ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan en önemli illerimizden bir tanesi. Büyükşehir statüsünü alan bu çok yönlülük içerisinde bizler de sizden önceki Müdürlerimiz ile birlik ve beraberlik içinde Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte de Sizin liderliğinizdeki Emniyet Teşkilatımız ile birlikte Manisa’daki kurumlar arası dayanışmayı yine ön planda tutarak hizmet ve faydalı çalışmaların bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz
 
Milletimizin, huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Polis Teşkilatımız da, çağın gereklerine uyum sağlayan yapısı ve donanımı ile büyük bir aile ve bizler de sizler için hayır dua ve iyi dileklerimizi eksik etmiyoruz
 
Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda ise Manisa Ticaret Borsası’nın her zaman İl Emniyet Müdürlüğü’müzün yanında olacağını bilmenizi istiyoruz. Şahsınıza ve Müdürlük Mensuplarına başarılar diliyor, Manisa’daki görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.
 
İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya ise tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek güncel çalışmalar, öncelikle eğitim çağındaki çocuklar ve gençler olmak üzere sürdürülecek hizmet ve bilinçlendirme projelerinin vatandaşlarla paylaşılması gibi hedefleri hakkında bilgiler verdi. Manisa’nın gelişmişliği ve çok yönlü birikiminin hemen göze çarptığını belirten Alkaya, Manisa Ticaret Borsası gibi Manisa’nın önde gelen kurumlarının ve vatandaşlarımızın da desteğini alarak, 24 saat esasıyla en iyi hizmetin verileceğini belirtti. Ayrıca, yaya ya da sürücüyken kırmızı ışığa uymama ve kasksız motorlu araç kullanımından örnek veren Alkaya, önce bireylerin kendi can ve mal güvenlikleri için sahip çıkmaları gereken emniyet olgusunun topyekun toplumsal bir ihtiyaç olduğuna ve her bakımdan daha huzurla yaşanabilir bir şehir ortamı için herkesin kendisi ve çevresinin iyiliği için deneyimlerle oluşmuş kurallara olumlu şekilde bakmalarının faydalı olacağına dikkat çekti.