• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yılını Coşkuyla Kutladık!
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yılını Coşkuyla Kutladık!29 Ekim 2021 Cuma
 
 
 
Manisa Valiliği önünde Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal ve Özgür Özel’in tebrikleri kabulü ile başlayan Kutlama Programı, Vali Yaşar Karadeniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Vatandaşları selamlaması, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti.
 
 
 
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 29 Ekim’in anlam ve önemini belirten konuşmasının, Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin değerlerinin korunması ve geleceğe daha iyi taşınmasına ilişkin bölümünde; “Bugün Manisa’da ve Ülkemizin dört bir yanında huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu Milletimizin zor zamanlarda gösterdiği fedakârlıklara, Şehitlerimize ve Gazilerimize Borçluyuz. Bizlere Düşen Görev vatan topraklarını iyi işleyerek, İnsanımızın kaliteli eğitim almasını sağlayarak, ekonomimizi geliştirmek, müreffeh ve huzur ortamı içerisinde Milletimizin yaşamasını sağlamaktır” ifadelerine yer verdi.
 
Şiirlerin okunması ve Halk Oyunları gösterileriyle devam eden Kutlama Programı kortej yürüyüşüyle devam etti. Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Öğrencileri de Kortej’de geçiş yapanlar arasındaydı.
 
Kortej Yürüyüşü Vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Kortej Yürüyüşü sırasında tören alanının üstünde 4 Yamaç Paraşütçüsü açtıkları Türk Bayraklarıyla Manisalıları selamladı.  Pandemi sonrasındaki ilk geniş kapsamlı ve Halka açık organizasyon olarak düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oldu.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın da katıldığı Kutlama Töreni’nde; Manisalıların yoğun ilgisiyle 7’den 77’ye, Devlet ve Millet Bütünlüğünde, Cumhuriyetimize dair ortak duygular coşkuyla paylaşıldı!
 
Törenin son aşaması olan Kortej Yürüyüşü ile, Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki Manisa Ticaret Borsası Stant Etkinliği’ne geçen Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, 29 Ekim mesajında şunları belirtti:
 
-“ Manisa Ticaret Borsası Camiası adına, Tüm Manisalıların Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Bizlere Cumhuriyetimizi miras bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin değerleriyle Ülkemizi her alanda kalkındırma mücadelesine katılan Genç, Yaşlı, Kadın, Çocuk Tüm Ecdadımızı saygı ve minnetle anıyorum.”