• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Cumhuriyet Coşkusu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Devam Etti!
Cumhuriyet Coşkusu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Devam Etti!29 Ekim 2021 Cuma

 

Manisa Valiliği’nin “Cumhuriyet Bayramı Coşkusu”nu Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na da taşıyan Kutlama Etkinlikleri Organizasyonu kapsamında, Manisa Ticaret Borsası tarafından oluşturulan Kutlama ve Etkinlik Standında, Manisalılara Türk Bayrağı, Ay Yıldız’lı Balon, Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü ve Mesir Şuruplu Lokma dağıtımı yapıldı.
 
Manisa Hükümet Konağı’ndaki Resmi Kutlama Programı ve Kortej Yürüyüşü’nün devamında gerçekleştirilen Stant Etkinliği ve 7’den 77’ye Manisalıların gösterdiği yoğun ilgi ile Manisa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz ile ilgili ortak duyguların bir şenlik ortamında yaşandığı anlara sahne oldu.
 
Resmi Programın ardından Stant Etkinliğine katılan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise etkinlik sonrasında duygularını şu şekilde ifade etti:
 
-“Bugün Manisa Valiliği’mizin organizasyonunda gerçekleştirilen Resmi Programda Milli Değerlerimiz ve Cumhuriyetimiz ile gurur duyduk. Sonrasında oluşturduğumuz stantta Ay Yıldızımız, Manisalılar ve Cumhuriyetimizin geleceğini temsil eden Çocuklarımızla bir aradaydık. Birlik ve Beraberliğimize, Manisalıların Cumhuriyet Bayramı Coşkusu’na bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu Bize!
 
Bu vesileyle; Bir defa daha Tüm Manisalıların Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Bizlere Cumhuriyetimizi miras bırakan Tüm Ecdadımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”