• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA SGK İL MÜDÜRÜ SAYGI'DAN VEDA ZİYARETİ
MANİSA SGK İL MÜDÜRÜ SAYGI'DAN VEDA ZİYARETİ06 Mart 2014 Perşembe

 

Müdürler Kararnamesiyle görev yeri değişen Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Saygı Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap'a veda ziyaretinde bulundu. Saygı ,Özkasap'a beraber çalıştıkları süre içindeki uyum için teşekkür etti.

Manisa Ticaret  Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise İl Müdürü Murat Saygı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, şunları belirtti:

"-Yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ve Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile uzun yıllardır ihmal edilmiş olan Sosyal Güvenlik Sistemimiz, son yıllarda daha bütüncül ve gerçekçi bir yaklaşımla reform çalışmalarına tabi tutuldu. Manisa'da da sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sisteminin sağlanması, hizmet kalitesinin artırılması ve kurumsal kimliğin güçlendirilmesi amacıyla Sayın Murat Saygı'nın önderliğinde arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi için yoğun bir şekilde çalışıldı.
 
Sayın Saygı döneminde sürdürülen değişim ve dönüşüm çalışmalarında, paydaş kurumların, meslek örgütlerinin, işletmelerin ve çalışanların da görüş ve önerilerinden  yararlanılmasıyla Sosyal Güvenlik Uygulamalarında Manisa çok önemli bir gelişme kaydetti. Bizlere daha dinamik ve yeni bir sosyal güvenlik hizmeti altyapısı bırakarak Manisa'dan ayrılacak olan Sayın Saygı, eminiz ki yeni görevinde de Ülkemizdeki Sosyal Güvenlik Uygulamaları adına faydalı sonuçlar üretmeye devam edecek. Bu nedenle Manisa'dan ayrılışını bir kayıp olarak nitelendiremiyor, Manisalı dost ve sevenleri olarak tüm iyi dilek ve temennilerimizin kendisiyle olduğunu belirtiyoruz."