TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği
TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği19 Ocak 2022 Çarşamba

Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle, Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında, 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde, çevrim içi olarak, "TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma" etkinliği gerçekleştirilecektir.

TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliğinin amacı, tarımsal gıda sektöründeki temel konuları tartışmak ve şirketler arasında ağ oluşturarak katılımcıların yeni pazarlara, tedarikçilere, tüccarlara, ilgili kuruluşlara vb. erişimlerini sağlamak ve işbirliklerini geliştirmektir.

Detaylar ve Katılım bilgilerine Türkiye-AB İş Diyaloğu'nun web sayfasından ulaşmak için lütfen aşağıdaki görsele (logo) tıklayınız.