• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası'nda Çalışma Hayatı İstişare Edildi
Manisa Ticaret Borsası'nda Çalışma Hayatı İstişare Edildi22 Şubat 2022 Salı
 
 
Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Av. Buket İnce, Tevkifat Servisi Sorumlusu Ahmet Ağır ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay’ın ev sahipliğinde hem nezaket hem de istişare ortamında gerçekleşen ziyarette; Çalışanlara ve İşletmelere sağlanan teşvikler, teşviklerin bilinirliği ve işlerliği, dijital dönüşüm ve programlamalar ile sağlanan yeni uygulama kolaylıkları ve çalışma hayatına ilişkin çeşitli konular görüşüldü.
 
 
Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ayrıca şunları belirtti:
 
-“Sürekli değişen sosyal güvenlik ihtiyaçlarımıza karşılık, toplumumuzun bu alanda hak ve sorumluluklar bakımından güvence altına alınmasının temelini sosyal güvenlik sistemimiz ve onun sağlıklı işlemesi oluşturuyor. Bu konuda da hepimizin üzerine düşen görevler bulunmakta.
 
İl Müdürlüğümüzün; Hem Çalışanların, Hem İşverenlerin görüş ve önerilerini de dikkate alarak, insan ve çözüm odaklı, yapıcı, adil ve kolay erişilebilir, mali açıdan sürdürülebilir ve çağdaş standartlarda bir sosyal güvenlik sistemi ile arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi için yoğun bir şekilde çalıştığını çok iyi biliyoruz. Müdürlüğümüzün çalışmalarını, İş Verenlerimizin motive edilmesi, Vatandaşlarımızın bilgilenmesi, sunulan hizmet ve yeni uygulamalara uyumun süratle sağlanması bakımından da çok önemsiyoruz.
 
Manisa Ticaret Borsası Camiası olarak Bizler de; Son dönemde yaşanan tüm zorluklara rağmen istihdam ve uygulamalara uyum sağlama hususlarında Üyelerimizle sürekli istişare ve işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Çünkü; uygulamalarda uyum ve işbirliği arttıkça, Toplumsal verimliliğimizin de yükseleceğine inanıyoruz. Bu vesileyle; Sayın İl Müdürümüze ve Manisa İl Müdürlüğü Teşkilatına çalışma hayatına sağladıkları destekler ve Kamu-Özel Sektör işbirliğine gösterdikleri hassasiyetler dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
 
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Buket İnce ise ziyaret vesilesiyle şunları belirtti:
 
-“ Manisa Ticaret Borsası da; Sosyal Güvenlik Bilincinin gelişmesi, Mevzuatın gerektirdiği uygulamalara uyumun artırılması gibi pek çok konuda Kurumumuza destek oluyor. Hem Çalışanlarımız hem de İşletmelerimiz adına sağladıkları geribildirimler ve çözüm getirici öneriler için Manisa Ticaret Borsası Yönetimimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugün de; SGK Desteklerinden etkin şekilde faydalanılması ve Manisa’daki İstihdam Oranının artırılmasına yönelik gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunduk.”