• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Ticaret Borsasını Ziyaret Etti
Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Ticaret Borsasını Ziyaret Etti16 Mart 2022 Çarşamba

 

 

Aralık 2021 yılında yapılan Genel Kurulda göreve gelen Ziraat Mühendisleri Manisa Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Ziyarette Ziraat Mühendisleri Manisa Şubesi Başkanı Evren Yar, Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Döngel, Rıza Şahbaz ve Bilal Akkaş yer aldı.

 

 

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpaslan Gül ve Manisa Ticaret Borsası Ziraat Mühendisi Özlem Çetin ile bir araya gelen Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Yönetimi Manisa Tarımı üzerine düşüncelerini aktardılar.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “14. Dönem Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesinde 12 Aralık 2021 tarihinde yapılan Genel Kurulda üyelerin güvenini kazanarak başkanlığa seçilen Erven Yar ve Yönetim Kurulunu tekrar tebrik ediyorum. Ziraat Mühendisliği tarım için çok önemli bir faaliyet kolu. Biz Manisa Ticaret Borsası olarak odanızın çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Çağın gereksimlerine dair yapılan açıklama ve duyuruları inceliyor ve yorumluyoruz. Ziraat Mühendislerinin varlığı ve yetişmesi tarımda bizlere büyük bir avantajdır” diye konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Başkanı Evren Yar ve Yönetim Kurulu da Manisa Ticaret Borsasına teşekkür etti. Başkan Evren Yar, “Kurumlar arası diyalog ve işbirliği amacıyla Manisa Ticaret Borsamızla yakın ilişkiler kurmak istiyoruz. El ele vererek Manisa Tarımı ve Tarımda kullanılan teknolojiler üzerine sürekli ve düzenli istişareler yapmak amacındayız” diye konuştu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap Şube Başkan ve Yönetimine çalışmalarında ve yeni dönemde başarılar diledi.